50dd763b-2896-4d52-9849-accde361a1ae

Mooie ontwikkelingen Sinterklaasactie ‘Oh kom er eens kijken’!

De initiatiefnemers achter de lokale Sinterklaasactie ’Oh kom er eens kijken’ kunnen hun geluk niet op van iedereens enthousiasme, inzet en gulle donaties! Dat gaat hand in hand met mooie ontwikkelingen; de pop-upwinkel huist zich binnenkort op een toplocatie! Met de actie staan Sandra Burger, Jacqueline Bunnik en Kirsten de Leeuw klaar voor Bodegraven-Reeuwijk die het financieel lastig hebben, zeker in de dure decembermaand. Eenmaal aangemeld kun je vanaf november gratis cadeautjes voor de kids ophalen aan de Willem de Zwijgerstraat in Bodegraven Noord. Aanmelden kan nog steeds!
De voorbereidingen gaan soepel en vanuit elke hoek wordt wel een steentje bijgedragen. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die inpakpapier en juten zakken sponsoren. Ook verzorgt het team pakketjes met lekkernijen als kruidnoten, chocoladeletters en mandarijnen. Kortom; alle ingrediënten voor een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten!

‘’Het is prachtig om te zien dat zoveel mensen de handen ineenslaan!’’, aldus initiatiefnemer Kirsten. ‘’Via aanschrijvingen aan kerken en organisaties bereiken we nu een bredere doelgroep dan we van tevoren verwachtten. De teller staat inmiddels op meer dan honderdvijftig kinderen en er is nog genoeg plek over! Afhankelijk van wat er nog binnenkomt kan je je aanmelden tot 23 oktober. Als blijkt dat we daarna nog ruimte hebben verlengen we met een week.’’

Begin november hoort iedereen die zich heeft aangemeld op welke dagen de pop-upwinkel geopend is en wat het exacte adres is. Vanaf dan beginnen de dames ook met cadeaushoppen. Dit doen zij gericht op leeftijd, eventueel geslacht én interesse van de aangemelde kids. Naast donaties zamelen zij ook nieuw speelgoed in.

Aanmelden kan nog steeds via actiesint@gmail.com met vermelding van de onderstaande gegevens. Kinderen kunnen anoniem aangemeld worden.

Jouw eigen naam of achternaam van het gezin (deze gegevens worden niet met anderen gedeeld en worden niet bewaard)

  • Geslacht* & Leeftijd van kind, bijvoorbeeld:
    • Jongen 9 jaar
    • Meisje 3 jaar, jongen 6 jaar
    • Meisje 8 jaar, jongen 5 jaar, meisje 11 jaar
    • *Neutraal 4 jaar

X