Mooie teamprestaties van turnvereniging Heres Bodegraven 

blank

Op zaterdag 23 maart vonden er spannende turnwedstrijden plaats in Hazeswoude-Dorp, waarbij turnvereniging Heres Bodegraven met maar liefst vier teams deelnam. Dit omvatte twee selectie middenbouw teams, één selectie bovenbouw team en één recreanten bovenbouw team.

blank


Van prachtig uitgevoerde overslagen tot snelle draaien op de brug, en van radslagen op de balk tot salto’s op de vloer, elke turnster bracht haar beste vaardigheden naar voren met veel plezier en enthousiasme. 
Een hoogtepunt van de wedstrijd was het succes van één van de selectieteams, dat niet alleen een prachtige eerste plaats veroverde, maar waar ook turnster Imke de top bereikte op meerdere toestellen. Ook behaalden de andere teams een mooie 3e, 4e of 5e plek. 

Alle teams hebben onwijs hard gewerkt en lieten hele mooie oefeningen zien, waardoor één middenbouw team doorstroomt naar de A-finale, twee bovenbouw teams naar de B-finale op 6 april in Zoetermeer, en één middenbouw team mag schitteren bij de C-finale, waar zij weer de kans krijgen om hun talenten te laten zien.

Maar wat deze wedstrijd echt speciaal maakte, was niet alleen de prachtige oefeningen van de turnsters, maar ook de warme en gezellige sfeer die er heerste, versterkt door alle aanmoedigingen van ouders, verzorgers en vrienden! De turnsters en trainers kijken terug op een super leuke dag!

blank
blank

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank