Nieuw bestuur VVD Bodegraven-Reeuwijk

De verhuizing van de vorige voorzitter naar een andere gemeente leidde tot een denkproces bij een aantal leden, en bracht op deze wijze een wijziging van het hele bestuur van de VVD Bodegraven-Reeuwijk voort.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering vorige week zijn de kandidaten geïnstalleerd. Met nieuwe energie is er direct een aantal commissies samengesteld om het ledenbestand te activeren en de fractie enthousiast te ondersteunen. In de aanloop naar zowel de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 als de gemeentelijke verkiezingen in 2022.

In het nieuwe bestuur neemt een aantal oude bekenden (weer) plaats

Voorzitter                                   Lou Harten (Bodegraven)
Vice-voorzitter                         Oscar Zoomers (Bodegraven)
Penningmeester                   Aart Berkouwer (Reeuwijk)
Secretaris                                  Peter van der Sterre (Nieuwerbrug)
Algemeen lid                          Rob Rijsdijk (Reeuwijk)

Ben je geïnteresseerd in het wel en wee van onze dorpskernen, kun je het lokale liberale geluid volgen via de sociale media. De bestuursleden stellen zich via de website uitgebreid voor. Uiteraard volgen ook weer de ‘open fractie’ avonden (8 december) waar VVD-leden kunnen meepraten over wat er bij de partij en in de raad gebeurt over bijvoorbeeld jongeren, wonen en duurzaamheid in Bodegraven-Reeuwijk.

Online pubquizz: toets je liberale kennis!

Donderdag 26 november van 20:00-21.30 uur is de online VVD-pubquizz in Zoom. Wat weet jij over de lokale en landelijke politiek, maar ook over de staatkundige partijen. Test je kennis en meld je van tevoren aan via: https://bit.ly/33m4wzD Iedereen kan mee doen: of je nu wel of geen VVD-lid bent.X