Nu ook speelgoed bij Readshop Karssen

Readshop Karssen breidt het assortiment uit met speelgoed. Naast boeken en cadeau-artikelen kan iedereen nu bij Readshop Karssen terecht voor LEGO, Little Dutch, Nijntje, Hot Wheels, LOL-verrassingsballen, knutselsets, puzzels, spelletjes en meer. Ook kunnen jarigen een verjaardagskratje vullen en verwend worden met een speciale kindercadeaubon.
“We willen hiermee voorzien in een behoefte, zeker nu Intertoys helaas is gesloten. Speelgoed sluit bovendien mooi aan bij ons assortiment (kinder)boeken en cadeaus. We richten ons op kraamcadeautjes en cadeautjes voor kinderfeestjes, zoals doosjes LEGO, knutselsetjes, (Pokemon-)verzamelkaarten, spelletjes van 999 games en hebbedingetjes”, vertellen eigenaren Helmi en Michiel Karssen. 

Als ouders van vier kinderen weten Helmi en Michiel wat kinderen graag geven en krijgen op feestjes. “Die cadeautjes verkopen we in de winkel, net als spelletjes en (Jan van Haasteren-)puzzels waar we zelf ook van houden. Missen klanten nog iets? Dan kunnen zij suggesties achterlaten op een speciaal formulier in de winkel. Ook kunnen ze bij ons speelgoed van alle bekende merken bestellen.”

Verjaardagskratjes

Kinderen kunnen bovendien een verjaardagskratje vullen en de Readshop Karssen verkoopt leuk verpakte kindercadeaubonnen. Ook versterkt een ervaren (speelgoed)verkoopster binnenkort het team. Helmi en Michiel: ,,Wij zijn er helemaal klaar voor. Om te vieren dat we ons assortiment uitbreiden, hebben we nu bovendien een leuke actie: de eerste twintig klanten die voor minimaal 10 euro aan speelgoed kopen, krijgen een cadeautje. Ook doen wij in de eerst twee verjaardagskratjes een gratis doosje LEGO.”

Locatie:

The Read Shop Express Karssen
Wilhelminastraat 1
2411 CW Bodegraven

Foto: Cock Karssen
Lokale deal – betaalde content

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank