Open dagen voor werkzoekenden, zij-instromers en studenten

Op zoek naar een baan, werkervaringsplek of stage? Van maandag 13 t/m vrijdag 17 maart 2023 openen bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor werkzoekenden, zij-instromers, studenten en scholieren. BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is dé manier om een kijkje te nemen in de keuken, en op een laagdrempelige manier kennis te maken met mooie, sociale ondernemingen in de regio. De aanmelding voor binnenkijkers is nu geopend!
Op de website binnenkijkenbijbedrijven.nl stellen alle deelnemende bedrijven zich voor. Daarbij vertellen ze ook welke vacatures, werkervaringsplaatsen en/of stageopdrachten ze hebben, en op welke dag(en) in de actieweek ze hun deuren openen. Elk bedrijf doet dat op zijn eigen manier: er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates gehouden en een-op-eengesprekken gevoerd.

Geïnteresseerd in een of meer bedrijven? Meld je dan daarbij aan via de website en zet de datum van de open dag(en) in je agenda! Meer weten? Ga naar https://binnenkijkenbijbedrijven.nl/

Advertentie