Schermafbeelding 2020-02-15 om 16.56.32

Open huis in De Ark na renovatieproject

Begin januari hebben we Murielle van Diepen symbolisch de sleutel van haar kamer overhandigd. Daarmee markeerden we de afsluiting van een belangrijk deel van het onderhouds- en renovatieproject aan ons kerkgebouw. Hier is iets groots verricht. En het doet mij deugd dat ook de media – onze eigen Kijk op Bodegraven-Reeuwijk voorop – dat hebben opgepikt.
Dat is om meer dan één reden terecht. In de eerste plaats heeft ons kerkgebouw in een paar jaar tijd een spectaculaire gedaantewisseling ondergaan en kunnen we met deze inrichting weer jaren verder. In de tweede plaats is een groot deel van het werk door jullie kosteloos verricht. Daardoor kon er voor het beschikbare geld zo veel gebeuren. En in de derde plaats is het in een tijd van frequente kerksluitingen mooi dat wij tegen die trend in investeren in ons kerkgebouw – en daarmee in ons gemeentezijn.

Kom langs in De Ark

Op 5 januari stonden we hier al kort symbolisch bij stil, maar daar willen we het niet bij laten. We willen vooral alle mensen die samen zo hard hebben gewerkt aan het opknappen van ons kerkgebouw bedanken en in het zonnetje zetten. Daarom nodigt de kerkenraad jullie  uit om op zaterdag 22 februari vanaf 16.00 uur in De Ark te komen, zodat wij jullie dan hartelijk kunnen danken voor alle inspanningen, met jullie samen terugkijken op het werk dat verricht is en genieten van het fraaie resultaat. Dat willen we als kerkenraad niet alleen doen: daarom nodigen we alle gemeenteleden en onze buren uit. Een soort open huis dus: kom langs in De Ark.

Door: Bert Kwast

Foto: Google Maps

Ingezonden bericht

X