Opnames eigen Huis en Tuin in Bodegraven

Vorig jaar oktober stond er een oproepje op internet. Ze zochten leuke locaties om op te ruimen. Marguerita Bisschop uit Bodegraven was behoorlijk ziek en kon niets, dus dit leek haar wel ideaal. Ze zit nu weer op 65% van d’r normale conditie. Maar goed ook, want het was hard werken deze dag voor de tv.
Opnames

“Ze zouden eigenlijk in december komen filmen, maar toen kwamen er strengere coronaregels. Ik heb toen al videogesprekken gehad met Galit om de ruimte te laten zien.  Ik heb een waanzinnige voorraad scrapbookspullen –  verzameld voor ik kinderen had – en een knutselzolder vonden ze een origineel project. Nu zijn de regels versoepeld en konden ze dus met de cameraploeg veilig filmen. Iedereen is gevaccineerd (daar zijn mijn longcovid klachten door verdwenen) en vooraf getest, dat moet voor tv: een voorbeeldfunctie.

Knuffels

Er is keihard gewerkt en opgeruimd en het resultaat is verbluffend. Mijn kinderen en ik zijn er ontzettend blij mee. De raket die je op tv ziet, staat inmiddels bij de kleuters op de Wereldweijde. Vandaag knuffels gebracht bij de hond van een vriendin, er is veel naar de kringloop en vuilnis en we willen nog spulletjes verkopen.

De uitzending is te zien op dinsdag 21 september. Exacte tijd horen jullie nog. 

X