Kerstmarkt

Oproep: kraamleden & vrijwilligers gezocht kerstmarkt Kerkstraat & Raadhuisplein 14 december

 Zaterdag 14 december zijn er in het centrum van Bodegraven twee kerstmarkten. Op het Raadhuisplein en in de Kerkstraat. Beide locaties worden omgetoverd tot een kerstmarkt voorzien van leuke kraampjes, activiteiten en decoraties. Om de markt nog completer te maken nodigen we bedrijven en particulieren van harte uit om deel te nemen aan deze dag in de Kerkstraat. Iedereen is welkom!
Voldoende plek

De markt is al voor een groot gedeelte gevuld maar er is voldoende plek voor meer kramen. De kraamtarieven zijn: € 10,- voor BOV-leden en hobbyisten uit Bodegraven en € 25,- voor hobbyisten en niet BOV-leden uit een andere gemeente dan Bodegraven-Reeuwijk. Daarnaast zijn de winkeliers uit de Kerkstraat nog opzoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de kerstmarkt in de Kerkstraat. Denk hierbij aan (kerstmannen/ elven, hulp bij spelactiviteiten en een hobby-fotograaf). Alle hulp is van harte welkom!

Aanmelden

Bent of kent u iemand die ons graag zou willen helpen? Meldt u dan snel aan. De kerstmarkten vinden plaats van 12:00-18:00 op het Raadhuisplein en in de Kerkstraat van 11:00-18:00u. Aanmelden voor een kraam of als vrijwilliger in de Kerkstraat kan via: streekmarktbodegraven@outlook.comX