Overtuigende bekerzege Rohda’76

Met een 5-0 overwinning op Stellendam is Rohda’76 de bekercompetitie overtuigend gestart. Halverwege de wedstrijd leidden de Bodegravers met 1-0 door een doelpunt van Jeroen Schouten. ,,We speelden erg goed voetbal en ik ben tevreden over ons gedurfde veldspel. Hier kunnen we op voortbouwen,’’ analyseerde trainer Arjen Linstra. De oefenmeester zag nog een duidelijk verschil met de eilandbewoners: ,,Conditioneel waren wij sterker dan Stellendam.’’
Dat betere uithoudingsvermogen betaalde zich vooral in de tweede helft uit. Nog een keer Jeroen Schouten, Pim de Visser (2x) en invaller Daniël van Leeuwen tilden de stand naar 5-0.

Komende zaterdag gaan de blauwwitten op bezoek bij het Haagse HMSH dat opende met een 4-2 overwinning op HDV.

Foto-onderschrift: Verdediger Martijn Straver rukt op naar voren. Foto Piet Spannemaker

Ukkies dartelen weer bij Rohda’76

Ard Hoogendoorn, Jeroen Kok en Berna Roorda staan weer iedere zaterdag om 10.00 uur klaar op het trainingsveld van Rohda’76. Dan brengt dit ervaren trio – geholpen door enkele ‘meetrainouders’ – zogenaamde ukkies op een luchtige en speelse manier de eerste voetbalbeginselen bij. Door deze aanpak voelen 4-, 5- en 6-jarigen zich snel op hun gemak en kunnen zij op een ontspannen manier ervaren of voetballen iets voor hen is. De ukkies spelen nog geen wedstrijden. Deelname aan de ukkietrainingen is gratis.

Ouders die meer willen weten of hun kind willen aanmelden voor de ukkietrainingen, kunnen bellen met jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn: 06-34949431 of een mail sturen naar jeugd@rohda76.nl.

Foto-onderschrift: ukkietraining bij Rohda’76.

Ingezonden bericht

X