Overzicht: Halloween activiteiten in Bodegraven-Reeuwijk 2022

blank

In Bodegraven-Reeuwijk worden dit jaar weer meerdere Halloween activiteiten (voor kinderen) georganiseerd. In diverse wijken zal een optocht/Trick or Treat worden georganiseerd, maar ook andere organisaties doen mee aan Halloween. Veel van deze activiteiten vinden plaats op zaterdag 29 oktober.

blank


BOV Halloween

Lekker griezelen tijdens de Spooktocht in Bodegraven
Op zaterdag 29 oktober vindt de Halloween Spooktocht plaats in Bodegraven. Vorig jaar deden bijna driehonderd kinderen mee. De organisatie hoopt weer op zo’n grote opkomst. Om 19.30 uur vertrekt de stoet vanaf het Raadhuisplein. De poster voor dit evenement zien jullie inmiddels al hangen in verschillende etalages. 

De voorbereidingen voor de editie van dit jaar zijn in volle gang. Elk jaar pakt de Spooktocht uit met meer spoken en meer decoratie. Het centrum van Bodegraven wordt een Halloween-dorp, waar zowel kinderen als ouders in griezelige en vrolijke kostuums lopen. 
Angelique organiseert de Spooktocht niet alleen. Ze doet dit ook in samenwerking met de BOV en verschillende plaatselijke ondernemers.

Halloween optocht voor de kleintjes in Bodegraven

Ook dit jaar organiseert Tok of the Town weer een leuke en laagdrempelige Halloween tocht! Trek je gaafste/coolste/engste kostuum aan loop met je ouders een leuke route door de Dronenwijk voor maar € 2,- (bijdrage is voor alle lekkernijen). De organisatie laat weten dat het evenement vol zit!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank