Lynny’s Boutique viert 9 jarig bestaan!

Goh wat is de tijd toch snel gegaan!  26 oktober mag Lynny’s Boutique Bodegraven alweer 9 kaarsjes uitblazen. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe we ooit als winkeltje zijn begonnen en hoe spannend dat was!  Wie had gedacht dat het winkeltje zou uitgroeien tot een heuse winkel met magazijn en met een webshop. Soms loop ik ’s avonds als iedereen weg is nog weleens een extra rondje door de winkel. Met een tikkeltje verbazing en een zweem van trots bekijk ik hoe netjes de winkel is en hoe goed ons team het weer gedaan heeft die dag, en elke andere dag die is geweest en nog komen gaat.
Nu 9 jaar later merk ik dat er nog veel klanten zijn van het eerste uur, en heel veel klanten uit de wijde omgeving onze winkel weten te vinden.  Wij willen onze trouwe maar ook onze nieuwe klanten bedanken voor het grote vertrouwen in ons, daardoor hebben wij de mogelijkheid gekregen  om te groeien! 

Om dit alles niet zomaar voorbij te laten gaan, geven wij vanaf woensdag 26 oktober tot en met zaterdag 29 oktober 20% korting op de gehele collectie. (Online kortingscode: Lynnys 9 jaar) 

Wij hopen jullie snel te verwelkomen bij ons in de winkel

Heel veel liefs 

Linda & Wim 

En natuurlijk ons team 

Lynny’s Boutique Bodegraven 

Prins Hendrikstraat 18

2411 CT Bodegraven 

www.lynnys.nl 

Info@lynnys.nl

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank