PIANO TOUR: nieuw evenement in Bodegraven

Bodegraven-Reeuwijk – Op zondagmiddag 26 mei is de eerste editie van de PIANO TOUR in het centrum van Bodegraven. Het repertoire is divers, van klassiek tot jazz, van pop tot blues. Een nieuw evenement in Bodegraven waarbij pianomuziek centraal staat. Deze eerste editie van de PIANO TOUR Bodegraven start om 13.00 uur met een openingsconcert in de theaterzaal van het Evertshuis. Vanaf 12.30 uur is iedereen van harte welkom!
Vervolgens wandelt of fietst u tussen 14.00 en 16.00 uur langs verschillende adressen in het centrum van Bodegraven. Maar liefst 22 pianisten geven een mini-pianoconcert op bijzondere locaties. Om 16.30 uur vindt het slotconcert plaats in het Evertshuis met medewerking van meesterpianist Martin Oei: “Worlds of Liszt” met (teken)film!

PROGRAMMA

13.00 uur                   Openingsconcert Evertshuis (inloop 12.30 uur)

14.00 -16.00 uur           Piano concerten op 10 locaties:

Fam. v.d. Nieuwendijk – Noordstraat 48

Fam. Bette – Spoorlaan 8                                         
Ontmoetingskerk – Spoorstraat 11
Fam. Oostveen – Overtocht 29                               
Lutherkerk – Noordstraat 2
Ichthuskerk – Stationsweg 17
Fam. de Horde – Le Coultrestraat 12                    
BAAS – van Tolstraat 2
Het Groene HartHuys – Bouwsteeg 6    
De BUREN – Raadhuisplein 2

16.30 uur                     Slotconcert met Martin Oei – Evertshuis

De deelnemende pianisten zijn:

Alexandra Kaptein, Annemarie de Boer (met een fluitiste), Bo de Myttenaere, Emile van Pelt (blues), Ernst Rijkers (met het Amstel trio), Hans-Erik Dijkstra, Jesse Brunink (zingt pop), Jesse Landman, Ken Lok, Lucas Hillen (toetsenist Young Jazz Orkest Concertgebouw), Marie-Christine Goergen, Mark Weerheim, Martin Oei, Michiel Brinkmann, Onno van der Lee (groovy jazz met gospel & latin invloed), Pieter de Jong (ABBA), Sjaak Warnaar, Teuntje Harmsma, Thora Schoonhoven, Walter van Egeraat & Mart Benders (quatre mains), Wim Kusee en Wim van Hoorn (met zangeres Pauline Hallink).

Het programmaboekje wordt op zondag 26 mei in het Evertshuis uitgereikt. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk, Ons Fonds en Stichting Evertshuis.  

Voor meer informatie zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

ZONDAG 26 MEI 2024

PIANO TOUR Bodegraven 1e editie

Van 13.00 tot 17.00 uur

ENTREE gratis (vrijwillige bijdrage)

EVERTSHUIS Julianastraat 4, Bodegraven | Tel. 0172-618484

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank