20180111_140159

POP-UP Galerie opent nu haar deuren in de Kerkstraat 22 in Bodegraven

Vanaf vrijdagmiddag 12 januari a.s. valt er weer iets meer te beleven in de Kerkstraat in Bodegraven en opent de POP-UP Galerie hier haar deuren. Eind december heeft Marry Buiks, glaskunstenaar uit Bodegraven, wederom de beschikking gekregen om nu het winkelpand in de Kerkstraat op nummer 22 in te richten met allerlei prachtige objecten van verschillende kunstenaars.
 

Dat een POP-UP Galerie voor Bodegraven een goede aanvulling is heeft het vorige project van Marry Buiks in Rijnhoek Plaza al bewezen. De bezoekers keken hier hun ogen uit, waren enthousiast en vonden het jammer dat na 3 maanden hier de deuren, vanwege een nieuwe huurder, moest sluiten.

De behoefte aan een ruimte in Bodegraven, waar de drempel laag is en waar men op een ongedwongen manier kunst kan bewonderen, heeft deze POP-UP Galerie toen bewezen.

 

Omdat een lege aanblik van verschillende winkelpanden in het dorp niet alleen een doorn in het oog is van vele inwoners heeft dit nu, dankzij de medewerking van verschillende partijen, geresulteerd in de opening van een nieuwe POP-UP Galerie in de Kerkstraat 22.

 

Afgelopen weken is er hard gewerkt om deze mooie ruimte in een kort tijdsbestek in te richten met prachtige kunstobjecten. Hier zijn nu o.a. schilderijen, beelden, foto’s, textiele werken, sieraden en glas niet alleen te bewonderen maar is het ook mogelijk om hier een bijzonder apart kunstcadeau aan te schaffen.

 

Exposanten:

Ap Quist (fotografie); Eric Ehlert, Laus Heezemans, Frank Linsewski (beelden); Harmen Kooistra (schilderijen/ tekeningen); Jannie van Essen (textiele werken); Kees Hendriks (industriële sieraden) en Marry Buiks (glas).

De POP-UP Galerie is open vrijdag en zaterdag van 12.00 uur – 17.00 uur en er bestaat overigens ook de mogelijkheid om op andere dagen de Galerie te bezoeken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marry Buiks, 06-51421861.

 

Voor iedere (kunst)liefhebber het advies om deze Galerie te bezoeken. Er valt hier voldoende te zien en te beleven. 

 

X