Praktijk van Bodegraafse huisarts J.H. van Dobben sluit op 1 juli, geen opvolger gevonden

Na een lange zoektocht is het bekend geworden dat huisarts J.H. van Dobben uit Bodegraven zijn praktijk per 1 juli zal sluiten. Dit nieuws betekent dat de patiënten vanaf die datum geen vaste huisarts meer zullen hebben, aangezien er tot op heden geen opvolger is gevonden. De overige huisartsenpraktijken in Bodegraven werken al met wachtlijsten en kunnen geen nieuwe patiënten aannemen, meldt BR6.

Binnen het samenwerkingsverband van artsen in Bodegraven is er echter een noodoplossing gevonden. Er is een speciaal telefoonnummer beschikbaar gesteld voor spoedgevallen, waarbij de artsen op roterende basis beschikbaar zullen zijn totdat er een definitieve oplossing wordt gevonden. Hoewel de artsen het vervelend vinden voor de patiënten, erkennen ze dat ze deze situatie niet zelf kunnen oplossen. Ze hopen dan ook dat er alsnog een geschikte opvolger gevonden kan worden.

De zoektocht naar een nieuwe huisarts voor de praktijk van Van Dobben is al maanden aan de gang, maar tot op heden zonder succes. Van Dobben is sinds 1984 actief in onze gemeente en zijn praktijk is gevestigd aan de Vrije Nesse. Het is een spijtige situatie voor de patiënten, die nu moeten afwachten tot er een passende oplossing wordt gevonden voor hun medische zorg.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank