Werkzaamheden in Plassengebied

Vanwege de verkeersveiligheid op de weg voor bewoners en voor passanten, worden verschillende wegen in het Plassengebied opnieuw geasfalteerd. Het gaat om de Kooidijk (vanaf de splitsing met de Oudeweg), de Bosmankade, de Hortemansdijk en de Nieuwenbroeksedijk.

Tussen donderdag 29 juni en donderdag 6 juli wordt er gewerkt; eerst wordt het oude asfalt weg gefreesd en na het weekend wordt er nieuw asfalt aangebracht. In de avond, de nacht en het weekend zijn de wegen met de auto stapvoets toegankelijk. Ook met de fiets kunt u er dan langs, maar let wel op de onregelmatigheden in de weg.

Natuurlijk geeft dit tijdelijk wat overlast. Op het moment dat er gewerkt wordt, kan er geen verkeer passeren. Dat geldt voor auto’s maar ook voor fietsers en wandelaars. Er wordt in fasen gewerkt, zodat omwonenden en passanten er zo min mogelijk hinder van hebben:

  • 29 juni 7-18u   Asfalt frezen     Kooidijk-Bosmankade afgesloten
  • 30 juni 7-18u   Asfalt frezen     Hortemansdijk-Nieuwenbroeksedijk afgesloten
  • 3-4 juli 7-18u   Asfalteren         Hortemansdijk-Nieuwenbroeksedijk afgesloten
  • 5-6 juli 7-18u   Asfalteren         Kooidijk-Bosmankade afgesloten

Het verkeer wordt omgeleid wanneer de weg is afgesloten. Als de Kooidijk en Bosmankade dicht zijn, rijdt u het best om via de ’s Gravenbroekseweg. Wanneer er gewerkt wordt aan de Hortemansdijk en de Nieuwenbroeksedijk, is het vooral onhandig als u tussen Driebruggen en Reeuwijk reist. U rijdt dan, weliswaar een aardig stukje om, het best via Twaalfmorgen of via het Laageind en vervolgens parallel aan de A12.

Archieffoto

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank