koningsdag

Programma Koningsdag in Nieuwerbrug bekend

Nieuwerbrug pakt uit met activiteiten de komende weken. Zo is het met Koningsdag groot feest. De dag daarvoor is een seniorenmiddag en ook met Dodenherdenking en Koningsdag zal iets worden georganiseerd. Zie hier het programma van de seniorenmiddag, Koningsdag, Dodenherdenking en Hemelvaartsdag.
SENIORENMIDDAG VRIJDAG 26 APRIL

Vrijdag 26 april is er weer een seniorenmiddag in het Wierickehuis voor alle 55+ uit Nieuwerbrug en omgeving. Dit jaar gaan we om 15.00 uur Bingo spelen in de grote zaal van het Wierickehuis. De Oranjevereniging zorgt voor koffie met iets lekkers en leuke prijzen voor bij de bingo. We spelen dan 5 rondjes bingo en een boekje voor 5 rondjes kost 5,00. Daarna gaan we met elkaar heerlijke pannenkoeken eten. Wij hopen weer veel 55+ te zien in het Wierickehuis.

KONINGSDAG 27 APRIL 2019

Alle activiteiten worden gehouden op of bij het plein voor het Wierickehuis. ‘s Morgens beginnen we van 10:00 uur tot 12:00 uur met een vrijmarkt ,Let op i.v.m de opbouw en veiligheid kan je pas vanaf 9:15 uur op het plein op om je spullen klaar te leggen voor de verkoop. Er is natuurlijk een springkussen, en gooi jij net als “Mighty Mike” 180 op het mega dartbord, of laat je sminken als een prinses, dier of gewoon met een vlaggetje op je wang en je kan een prachtig ballonfiguur laten maken. Voor het Wierickehuis komt er een terras waar u ook lekker eten en drinken kunt kopen.

Om 12:00 uur komt Freestyler Guido met een show en daarna geeft hij een freestyle voetbalclinic voor de kinderen. Tijdens de clinic maak je kennis met wat freestyle voetbal precies inhoud en leer je de basis van deze fantastische sport.

Vanaf 12:30 uur tot 18:00 uur komen er verschillende artiesten op het podium. Zo het koor “De Borefste Zangers” uit Bodegraven met vooral gezellige Nederlandstalige (meezing)liedjes. De heren van “HELEMAAL TOP” uit Bodegraven/Zwammerdam komen weer een toppersshow neerzetten. Met De Toppers als voorbeeld zingen zij veelal medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. 

SIENEKE of zoals ze ook wel word genoemd “Prinses van het levenslied”, is bekend van haar deelname aan het Eurovisie songfestival 2010 met het nummer Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie). Daarna heeft ze verschillende hits gescoord met “Ik heb van liefde mogen dromen”, “het gat van de deur” en recent het nummer “toen kwam jij”.

HUGO BEIJEMAN is onze enige echte beroemde Nieuwerbrugse volkszanger. In 20 jaar tijd heeft hij veel optredens verzorgt in cafés, op bruiloften, partijen en evenementen. Hij doet dit samen met zijn geluidsman John Beijeman, die zijn zingen ondersteund met een drive in discotheek Johnny Tirol.

DJ JOHNNY TIROL draait de hele koningsdag tussen alle optredens zijn gezellige muziek.

STEF EKKEL is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren! Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot” en “Liever te dik in de kist”. Ook komt de finalist uit de “Voice of Holland

MENNO ABEN komt ook optreden. Menno komt uit Alphen aan de Rijn en werd gecoacht door Waylon in ‘The Voice of Holland’ waar hij de finale haalde.

Volg ons op facebook zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws. Deze koningsdag is niet mogelijk zonder alle vrijwilligers en sponsors die ons ondersteunen, daarom willen wij die nu al hartelijk bedanken.

Wilt u ons nog ondersteunen als vrijwilliger of sponsor neem dan contact op met Carla Vonk e-mail adres: c.d.vonk@gmail.com of telefonisch via 06-41970684.

Oranjevereniging “Prinses Juliana”, TAP evenementen, Hugo Beijeman

DONDERDAG 4 MEI DODENHERDENKING

Wij zullen bij het gedicht op het plein voor Wierickehuis, vanaf 19:50 uur, een overdenking houden, waarbij de voorzitter van de Oranjevereniging en een afvaardiging van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een woordje zullen doen, met daarin de twee minuten stilte en het blazen van de last post en daarna het loslaten van duiven als symbool van de vrede.

DONDERDAG 30 MEI (HEMELVAARTSDAG)

FIETSPUZZELTOCHT

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, gaan we fietsen door onze mooie omgeving.

Deze tocht is ook goed te doen voor de ook niet zo geoefende fietser en kinderen.

Er zitten leuke zoekopdrachten in en er zijn leuke spelletjes tussendoor om de zadelpijn te verzachten. Ook zullen er onderweg punten zijn waar er voor u een hapje en drankje klaar zal staan. Voor alle kinderen is er een leuke prijs te winnen. Voor de volwassen is er de wisselbeker en ook een aantal prijzen. U kunt inschrijven en starten bij het Wierickehuis in Nieuwerbrug tussen 12:00 uur tot ca.13:00 uur.

Kosten € 2,50 per persoon, kinderen tot 10 jaar gratis.

Ingezonden berichtX