WhatsApp Image 2019-11-29 at 18.17.30 (2)

PÛHA wint eerste prijs Populairste middelgrote Horeca Midden Holland

Feest bij PÛHA! Op 27 november won de horecagelegenheid in Bodegraven de eerste prijs populairste middelgrote Horeca Midden Holland als partylocatie bij de Party Awards 2019. Daar zijn awarduitreikingen voor DJ’s, zangers en horeca van Noord- Zuid- en Midden Nederland.
Winst

“Ja supertof natuurlijk”, aldus Mariël over de winst. Samen met Punk is Mariël eigenaar van het ruim vierjarige PÛHA. “Stiekem is het een beetje een kroon op het werk.” vertelt ze over de prijs. Ze is trots op het team, dat uit 20 mensen bestaat. “We hebben een mega enthousiast team, het straalt zo veel enthousiasme uit, wij hebben echt toppers in dienst. Het is denk ik ook zeker een reden dat we gewonnen hebben. Ze hebben het allemaal dik verdiend.”

Out of the box

Naast het team is er nog een reden dat de horecagelegenheid in Bodegraven zo populair is. “We durven risico’s te nemen met dingen die niet erg gangbaar zijn. Ik denk dat we wel opvallen, we doen onze naam wel eer aan. We hebben zo veel ‘out of the box’ ideeën gedropt, veel dingen waarmee we opvallen, waardoor er over ons gepraat wordt.” Ze vertelt over de jaarlijkse ‘ballenbak’. “We stoppen dan 58.000 ballen in de tent per jaar, dat doet niet iedereen. We vinden het heel leuk dat dat gezien en gewaardeerd wordt.”

Bodegraven op de kaart

Of ze het hadden verwacht? “Dat weet je nooit, er deden er heel veel mee.” vertelt Mariël over de andere deelnemers. Door stemmingen kon de horecagelegenheid de winst binnenslepen. “Je kan het niet peilen. Ik weet ook van een groep die op ons gestemd had waar ik eerst niets van wist, het is niet echt grijpbaar, maar wel leuk! Ik denk dat het tof is dat we met zo’n klein dorp hebben gewonnen, we zetten Bodegraven op de kaart, waardoor er ook steeds meer mensen van buitenaf komen.” aldus een enthousiaste eigenaar van PÛHA.

Foto’s: Party Awards: De Vaste CliqueX