dd8b82f3-7879-41d6-a89e-1e312aa668ce

ReBo-ers brengen stem uit

Inwoners uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk mogen vandaag stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen en de waterschappen. Alle 18 stembureaus zijn tot 21.00 uur open. Vergeet niet jouw stempas(sen) en identiteitsbewijs mee te nemen! Zie hieronder een korte update uit onze gemeente.
VVD-er Robin Kersbergen stemt ook

Raadslid Robin Kersbergen brengt zijn stem uit. “Mirjam Nelisse is een uiterst sympathieke vrouw die (net als ik) veel belang hecht aan feitelijk onderbouwde en weloverwogen besluitvorming, bovendien heeft ze ongeveer dezelfde portefeuilles, zodat we al een aantal keer prettig met elkaar gesproken hebben. Dat schept vertrouwen. Voor het waterschap heb ik Willem Jan van Tilborg gekozen omdat hij uit Gouda komt, en daarmee de stem van ‘deze kant’ van het waterschap goed kan vertegenwoordigen.”

Tussenstand in Bodegraven-Reeuwijk

 

Dit zijn de locaties waar je kan stemmen

Inwoners kunnen ook stemmen in het gemeentehuis

Stemmen in dienstencentrum Rijngaarde

Oproep van de gemeente

GroenLinks in actie

“Vandaag werden er voor het laatst flyers uitgedeeld voor de Provinciale Staten verkiezingen. Het team van GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk stond bij het treinstation. Nu gaan we met zijn allen hopen op een mooie uitslag. Vergeet vooral vandaag niet te stemmen!”

VIDEO: Jaco Kastelein voor het CDA op plaats 6


 

 

 

 X