ReBo Kerstbomen Jacht: Kerstboompjes zoeken in Bodegraven-Reeuwijk

Bart Burggraaff van Karwei Bodegraven en Danny de Vries van Rebonieuws.nl starten samen een heuse Kerstboomactie. Door heel Bodegraven-Reeuwijk zullen kleine kerstboompjes worden verstopt. Mensen die zo’n boompje vinden kunnen deze meenemen en inleveren bij Karwei, en krijgen in ruil daarvoor een grote kerstboom mee naar huis. Mocht je al een boom in huis hebben staan kan je hem ook weggeven aan een vriend/vriendin/kennis of familielid. 
“Vanaf aanstaande vrijdag kunnen mensen uit Bodegraven-Reeuwijk kerstbomen winnen, maar daar moeten ze wel wat voor doen”, aldus Danny de Vries. “Daarvoor moeten ze kleine kerstboompjes zoeken in de gemeente. Elke dag verspreiden we hints op de Facebookpagina en de website van ReBonieuws.nl Als een kerstboompje is gevonden moeten mensen daar een foto van maken en deze uploaden op social media, dan kunnen we zien dat ze het gevonden hebben. Daarna kunnen ze het kleine kerstboompje omruilen voor een grote kerstboom bij Karwei.” aldus De Vries. De actie loopt van 27 november tot en met 5 december.

Opnieuw een kerstactie

Waarom deze actie? “In navolging van de ReBo kerstballen jacht van vorig jaar, wat een groot succes was, willen we dit jaar weer wat organiseren. We denken dat er aardig wat mensen mee gaan doen. We willen wel benadrukken dat de anderhalve meter afstand gehouden wordt en de overige richtlijnen van het RIVM.  Ga dus zelf of met je kind(eren) op jacht. Maak er vooral een leuk spel van in deze sombere tijd.  We willen vooral niet dat er grote groepen ontstaan. Speel het spel verstandig.”

Cadeau

“Samen met Karwei Bodegraven willen we mensen een cadeau geven. Het kan ook zijn dat als je al een kerstboom hebt hebt staan, dat je de gevonden kerstboom aan iemand anders kunt geven dan maak je iemand anders er blij mee.” 

Deze actie komt tot stand in samenwerking met bouwmarkt Karwei Bodegraven en Rebonieuws.nl.

 X