Reeuwijk Maakt Zich Klaar voor Spannend Rotidag XL Evenement!

Precies over twee weken zal de stad Reeuwijk een spannend en levendig evenement hosten dat eten, muziek en gemeenschap samenbrengt – de Reeuwijk Rotidag XL! Dit evenement vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 maart in Zalencentrum De Brug Reeuwijk.
Rotidag XL, georganiseerd door www.rotidag.nl, is een viering van het traditionele Indiase Surinaamse gerecht, Roti. Evenementbezoekers krijgen de kans om onbeperkt te genieten van heerlijk bereide Roti, met een keuze tussen kip of een vegetarische optie, aangevuld met bara en Jalibi. Extra gerechten zoals masala doksa, masala lam – beide pittig – masala garnalen en Pani puri kunnen ook bijbesteld worden. Dit alles kan worden genoten terwijl je je onderdompelt in het ritme en de beats van live muziekoptredens.

Dit evenement gaat niet alleen over het eten; het gaat ook over het samenbrengen van mensen in een gedeelde ervaring. De Rotidag XL is ontworpen om gezinsvriendelijk te zijn, met de nadruk op inclusiviteit en gemeenschap. Door dinerende gasten aan te moedigen om met hun handen te eten, wil het evenement een sociale sfeer bevorderen die menselijke verbinding bevordert in een digitaal verzadigde wereld.

Het eerste Rotidag evenement dat vorig jaar in Schiedam in de Havenkerk werd gehouden was een groot succes, en we zijn ervan overtuigd dat het evenement van dit jaar in Reeuwijk niet anders zal zijn. We nodigen lokale organisaties die dit evenement uitzonderlijk vinden uit om met ons samen te werken om dit evenement een gedenkwaardige te maken.

Voor meer informatie over het evenement of om potentiële samenwerkingen te bespreken, kunt u contact met ons opnemen via miquil@avenuenine.nl of ons bellen op +31619191144. Bezoek ook onze website, www.rotidag.nl, voor meer details.

We kijken ernaar uit om u te zien op de Reeuwijk Rotidag XL over 2 weken. Mis deze viering van eten, muziek en gemeenschap niet! Het is een inclusief evenement, dus iedereen is welkom.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank