Vertrek gemeentesecretaris Bodegraven-Reeuwijk

blank

Gemeentesecretaris Lizet Keijzers heeft het college van burgemeester en wethouders laten weten dat ze 1 mei 2024 begint aan een nieuwe uitdaging als senior programmamanager, bij de gemeente Haarlemmermeer. Vanaf dat moment legt zij haar functie als gemeentesecretaris neer.
Lizet Keijzers: ”ik heb ruim 18 jaar met enorm veel plezier voor de gemeente gewerkt, waarvan bijna 3 jaar op de bijzondere en cruciale positie als gemeentesecretaris. Dat maakt ook dat de knoop doorhakken om iets anders te gaan doen en deze mooie organisatie vaarwel te zeggen, niet gemakkelijk voor mij was. Tegelijkertijd kon ik deze functie als programmamanager, waarin al mijn opgedane ervaring samenkomt, niet zomaar voorbij laten gaan. Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking met het college van burgemeester en wethouders, de collega’s, inwoners, ondernemers, de gemeenteraad en de regiogemeenten en provincie”.

blank


Als gemeentesecretaris gaf Lizet bijna 3 jaar leiding aan de ambtelijke organisatie. Gedurende deze periode zijn er belangrijke stappen gezet om de organisatie te structureren en beter in positie te brengen. Ook is er gewerkt aan de uitvoering van de ambities uit het collegeprogramma en het financiële herstel van gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Van de daartoe ingezette koers worden nu de vruchten geplukt.

Michiel Grauss: “Ik heb Lizet ruim een jaar geleden als gemeentesecretaris leren kennen. Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen van iemand die zo’n cruciale rol in de organisatie speelt, maar deze kans is haar van harte gegund. Namens de gemeente bedank ik Lizet Keijzers voor al die jaren van inzet. Op een later moment zullen wij hier op gepaste wijze aandacht aan besteden”.

Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank