Suzanna Jansen vertelt over haar nieuwste boek tijdens Internationale Vrouwendag

blank

Bodegraven-Reeuwijk – Schrijfster Suzanna Jansen komt naar Bodegraven op 8 maart en vertelt over haar nieuwste boek ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’. Deze lezing wordt georganiseerd door de werkgroep van het Kunstcafé, het Evertshuis en Bibliotheek de Groene Venen. Voorafgaand aan de lezing kunt u een Surinaams theatermenu reserveren, keuze uit vega of vlees. De avond wordt muzikaal omlijst met pianomuziek door Teuntje Harmsma uit Bodegraven in de foyer.

blank


Internationale Vrouwendag is een dag om aandacht te geven aan de verworven rechten van vrouwen wereldwijd, maar ook om te kijken naar wat beter kan, emancipatie is namelijk niet klaar. Speciaal voor deze avond is schrijfster Suzanna Jansen uitgenodigd, bekend van Het Pauperparadijs. Ze schetst de afgelopen eeuw vanuit een nieuw perspectief: dat van de vrouw. 

Anne-Marie Visser (van Editie Groene Hart) zal diverse vragen stellen aan Suzanna Jansen. Na de pauze gaat Suzanna het gesprek aan met het publiek. In de foyer zijn onder meer Amnesty International en dames serviceclub Innerwheel vertegenwoordigd.

Recensie:

‘Een meeslepend verhaal dat uitnodigt nog eens na te denken over gezinsverhoudingen, toen en nu. Voor vrouwen en voor mannen.’ **** NRC 

De lezing begint om 20.00 uur, tickets kosten € 15,00 / € 12,50 met bibliotheekpas incl. pauzedrankje. Het theatermenu wordt verzorgd door Asha Bruinsma-Soedhoe en bestaat uit pittige kippensoep,  Surinaamse nasi met kroepoek, seroendeng, gebakken uitjes en komkommer/augurk. Ga voor meer informatie en het reserveren van kaarten naar: www.evertshuis.nl/kunstcafe-internationale-vrouwendag

Praktische informatie

VRIJDAG 8 MAART

KUNSTCAFÉ MET SUZANNA JANSEN

AANVANG 20.00 uur

ENTREE € 15,00 / € 12,50 met bibliotheekpas incl. pauzedrankje.

THEATERMENU om 18.00 uur | € 15,00 p.p.

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank