WhatsApp Image 2019-03-16 at 12.03.53

Regenachtige NL Doet dag

Op 15 en 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land NL Doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Bodegraven waren er vrijwilligers aan de slag, maar niet overal. Dit door het regenachtige weer. 
CDA Bodegraven-Reeuwijk

Ondanks het weer waren er wel mensen bezig in Reeuwijk-Bodegraven en omstreken. Jaco Kastelein en tema CDA Reeuwijk-Bodegraven zijn aan de slag bij Custwijc in Driebruggen.

Oude Zustertuin

In de Oude Zustertuin is het bestuur druk bezig met klussen in de buitenlucht.

Hortus Populus

Vrijwilliger Karin van der Weiden komt naar de uitgang van Hortus Populus gelopen. Verder is er niemand. Het regent en het waait hard. Ze heeft zojuist een bordje opgehangen met de melding dat de vrijwilligers-dag bij Hortus Populus wordt verplaatst naar 6 april. “Met dit weer is het geen doen, daarom verplaatsen we het!”

De Zon

Bij De Zon zijn er wel weer mensen aan de slag. “We zijn bezig met het afdak en kijken even naar de tuin”, zegt een vrijwilliger. Ook binnen zijn er mensen bezig met het opknappen van het jongerencentrum. “In totaal zijn er nu zo’n twaalf vrijwilligers bezig, we schieten goed op!”, noemt een andere vrijwilliger.

Zwembad de Fuut

Ook bij de Fuut waren vrijwilligers aan de slag.

X