RESTAURANT VERA’S PROEVERIJ – NIEUW IN BODEGRAVEN!

blank

Sinds eind 2023 is Bodegraven een verrassend restaurant rijker, namelijk Vera’s Proeverij. Een restaurant waar gezelligheid en culinaire verwennerij hand in hand gaan. Wat maakt Vera’s Proeverij zo bijzonder? Vera biedt een 5-gangen diner aan voor slechts €34,50 per persoon. Het menu wordt elke maand vernieuwd en zorgvuldig samengesteld, net als het bijpassende wijnarrangement die je erbij kunt bestellen. Vera weet je daar alles over te vertellen!

blank


Maar dat is nog niet alles – Vera’s Proeverij staat bekend om de gezellige ambiance waar gasten zich meteen thuis voelen. Vera zelf is niet alleen de hartelijke gastvrouw van het restaurant, maar ook een meesterbakker. Haar taarten zijn verrukkelijk en geen bezoek aan Vera’s Proeverij is compleet zonder een stukje van haar heerlijke creaties te proeven. Of je nu langskomt voor een kopje koffie of thee, een gezellige lunch of een verrassend diner, Vera’s Proeverij biedt voor elk wat wils.

Wil jij op de hoogte blijven van de maandelijks wisselende dinerkaart en de laatste nieuwtjes vanuit Vera’s Proeverij? Volg dit restaurant dan gauw op Instagram en/of Facebook of neem een kijkje op de website.

Locatie: Nutspassage 1 te Bodegraven

blank
blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank