Rohda’76 moeizaam naar winst

Eenvoudig ging het niet, maar Rohda’76 heeft zijn eerste driepunter van het seizoen te pakken. Thuis tegen Cabauw bleef de ploeg van Arjen Linstra met 2-1 aan de goede kant van de score.

,,In de eerste helft hadden we al met 3-0 voor kunnen staan en na de rust gingen we teveel mee in het spel van Cabauw,’’ was het bondige commentaar van Linstra.

In de eerste 45 minuten domineerde de thuisclub inderdaad en kreeg via Steven Holthuijsen, Vincent Vermeer en Issam el Bouazatti kansen om op voorsprong te komen. Toch zochten de twee ploegen met een brilstand de thee op.

In de tweede helft waren de gasten gevaarlijker, maar invaller Jorg Schreuder zorgde voor de 1-0. Bevrijdend werkte die voorsprong niet. De bezoekers doken steeds dreigender op voor het doel van Luc Spannemaker die uiteindelijk de 1-1 niet kon voorkomen. Toch bleven de drie punten op De Broekvelden door een rake uithaal van El Bouazatti vlak voor tijd.

Volgende week gaat Rohda’76 op bezoek bij Perkouw. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschriften: Fotograaf Don van der Meer wist de twee doelpunten op de plaat te zetten.