Rohda’76 toont onvoldoende strijdlust

In en tegen Cabauw liet Rohda’76 twee dure punten liggen. De Bodegravers namen na een klein half uur spelen de leiding, maar zagen de nummer voorlaatst ver in blessuretijd langszij komen: 1-1.

Op een oneffen grasmat hielp Issam el Bouazatti – na slim voorbereidend werk van Bojan Lazic – zijn ploeg aan een 0-1 voorsprong. De thuisclub liet zich door die achterstand niet ontmoedigen. De gastheren stroopten de mouwen op. ,,En dan moet je minimaal dezelfde strijdlust tonen, maar dat deden wij vandaag onvoldoende,’’ zag trainer Arjen Linstra als oorzaak van het puntenverlies. ,,En in de eerste twintig minuten na de rust hadden wij de wedstrijd in het slot kunnen gooien door nog één of twee keer te scoren,’’ jammerde Linstra,

Krappe marge

Uiteindelijk brak die krappe marge de blauwhemden op toen zij ver in blessuretijd de verdiende gelijkmaker moesten incasseren en met twee dure verliespunten van het veld stapten.

De komende twee weken heeft Rohda’76 geen competitieprogramma. Op zaterdag 4 maart komt Perkouw, de nummer drie van de ranglijst, naar sportcomplex De Broekvelden.

Foto-onderschrift: De altijd nijvere Vincent Vermeer ‘brommert’ langs de zijlijn. Foto Don van der Meer