Samen eten en verbinden in het Huis van Alles in Bodegraven

In heel veel huishoudens staat de thermostaat wat lager maar er zijn ook  te veel huishouden waar de temperatuur bewust maar vooral uit noodzaak nog veel lager staat. De energiekosten nemen bij veel huishoudens een té grote hap uit het budget en dus gaat men noodgedwongen besparen op de stookkosten en zit men in een dikke trui onder een deken op de bank.
Wijkteam Bodegraven Zuid heeft i.s.m. het Huis van Alles het initiatief genomen om deze mensen een warme plek te bieden, gezelligheid, een goed gevulde verse kom soep met wat brood en een een kopje koffie of thee. Dit alles zelfs zonder kosten; het wijkteam biedt dit gratis aan. 

Het Huis van Alles aan de Vromade, (achter de sporthal), wordt hiervoor opengesteld. Hier is voldoende ruimte, het is er behaaglijk warm en er kan ook volop gekookt worden en iedereen die even wat warmte zoekt is van harte welkom.

Om zoiets te laten slagen zijn er vele vrijwilligers nodig die bereid zijn om bv een paar keer per maand een aantal uur daar aanwezig te zijn om koffie te schenken, een praatje te maken of aan te horen of wellicht zelfs een pannetje soep te maken. Heeft u tijd en zin om hierbij een handje te helpen of wat te sponsoren? 

Help dan mee; bel dan met Marcel Bosch 0653277904 of stuur een email aan info@wijkteambodegravenzuid.nl.

Inmiddels loopt deze activiteit al vier weken en ook deze week kan met terecht en wel op woensdag van 12-14 uur en op donderdag van 17 – 19 uur. 

 

Advertentie