Opening jubileumjaar RVC’33

blank

Afgelopen zaterdag 7 Januari is het jubileumjaar van RVC’33 officieel geopend. Opgericht op 15 juli 1933 bestaat RVC dit jaar 90 jaar. Er is door de jubileum commissie een mooi programma in elkaar gezet waarbij van Januari tot Eind Augustus diverse jubileum activiteiten worden georganiseerd. 

blank


De start van het jaar was veelbelovend. Na een korte opening van voorzitter Ton van Veen werd het jubileum logo onthuld op een mooi vaandel die vanaf vandaag prominent in de kantine hangt met de tekst van het clublied erop. RVC coryfeeën Jopie Straver en Aad de Wit zette vervolgens het clublied in wat door de hele kantine uit volle borst mee gezongen werd. Ook werd het bijzondere jubileum shirt gepresenteerd, die nog het hele jaar te bestellen is. 

Inmiddels was de champagne ingeschonken en ging iedereen naar buiten om een toost uit te brengen tijdens een korte vuurwerk show. Na afloop van het officiële gedeelte was er natuurlijk voor volop tijd om onder het genot van een hapje en een drankje en echt gezellig RVC-feestje te bouwen. 

blank

Door: Martijn Olsthoorn

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank