Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar bij Rohda’76

,,Een geslaagde middag, wat mij betreft,’’ zo betitelde Rohda’76-voorzitter Sietse Bonnema de nieuwjaarsbijeenkomst van zaterdag 7 januari.
De net aangetreden preses hield voor een volle kantine zijn ‘maiden speech’. Daarin keek hij in het kort terug op de sportieve hoogtepunten (onder andere kampioenschappen van diverse elftallen) en droevige momenten in 2022, zoals het overlijden van Remco Havenaar en Jasper van Diemen.

Ook nam Bonnema de gelegenheid te baat om de zes overige (nieuwe) bestuursleden te introduceren: Arinda Stam (secretaris), Niels Graveland (penningmeester), Ted de Groot (technische zaken), Kees Steinfort (commercie), Marco Nobel (accommodatie en duurzaamheid), Rogier Meijer (kantinezaken en evenementen).

En vanzelfsprekend ontbrak de vooruitblik op 2023 niet. Met een primeur. ,,De gehele trainersstraf blijft ook het volgend seizoen actief bij onze vereniging.’’ Dat betekent dat trainer Arjen Linstra deze zomer aan zijn vierde seizoen begint bij onze club. Andries Ranck, trainer van het 2e elftal, staat dan voor het tweede opeenvolgende voetbaljaar voor de groep. Verder stipte Bonnema de kleedkamerrenovatie en de plannen voor verdere verduurzaming aan voor een bedrag van in totaal ruim drie ton. Die werkzaamheden starten rond 1 mei.

De nieuwjaarsbijeenkomst werd voorafgegaan door een wedstrijd van twee teams bestaande uit spelers die in het verleden in het eerste elftal uitkwamen. Daar kwamen zo’n 50 oudgedienden op af. Voor de spelers van de lagere seniorenelftallen stond een 7×7-toernooi op het programma.

Foto 1: Golden Oldies van Rohda’76 (foto André van Egdom)

Foto 2: Volle kantine tijdens nieuwjaarsbijeenkomst (foto Danny de Vries)

 

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank