Foto Senioren Soos

Senioren Soos in het Huis van Alles Bodegraven

Op 5 februari gaat de Senioren Soos in het Huis van Alles Bodegraven feestelijk van start. De vrijwilligers bakken een heerlijke taart en heten u van harte welkom. Om 10.00 uur wordt er gestart met een bakje koffie, gevolgd door een activiteit en een lunch met zijn allen. Komt u ook?
De Senioren Soos is een nieuwe activiteit die wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Iedere week kunnen senioren hier op woensdag van 10.00 tot 14.00 terecht om elkaar te ontmoeten, aan activiteiten deel te nemen en samen te lunchen. Een activiteit kan een wandeling zijn of een spelletje spelen. Iets lekkers maken of een praatje houden kan ook. Bij het bedenken van de activiteiten wordt rekening gehouden met de groep, de vrijwilligers horen het graag als u een leuk idee heeft!

Kortom, een leuke ochtend die wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U kunt iedere woensdag binnen lopen om 10.00 uur. We vragen een bijdrage van €5,00, lunch, koffie én thee is hierbij inbegrepen. Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij Esmée Hensen via 06-47565448.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger te helpen bij de Senioren Soos? Dat kan! Ook dan kunt u contact opnemen met Esmée.

Ingezonden bericht

X