Spellendag ESTO: ‘Een geslaagde dag, met veel vrolijke gezichten’

Omdat de jeugdolympiade dit jaar niet door kon gaan vanwege de Corona, is er voor de jeugd van ESTO een spellendag georganiseerd op zaterdag 3 juli.
Zaterdagochtend stonden de kinderen van de JO7 t/m JO10 te trappelen om het veld op te gaan. De stormbaan werd getrotseerd evenals de levende sjoelbak. Uiteraard stonden er ook voetbalspellen op het programma.

Door de teams werden er penalty’s geschoten op keepers van ESTO. Er werd geprobeerd in de gaten van de kaas te schieten en de lat te raken bij latje trap. Vervolgens was de beurt aan de allerjongste, de ieniemienies. De stormbaan was voor sommige een hele uitdaging, maar wel geweldig  En als ze vies werden gingen ze even in de kuip om zich weer schoon te maken.

Vanaf 1 uur was het veld open voor de JO11 t/m JO13. Er werd fanatiek gevoetbald in het stadion met bumper balls, het was erg lastig om hier te blijven staan. Een parcours op de grot bal gelopen. En uiteraard werd door de oudste jeugd ook de stormbaan bestormd. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag, met veel vrolijke gezichten.

Ingezonden bericht

X