vervoer-1-van-1-1050×700

Stichting Vervoer van Deur tot Deur Bodegraven rijdt bijna weer

Op 1 juli gaat de Stichting Bodegraven van Deur tot Deur weer starten met het vervoer met de gele grote bus. De leden van de stichting kunnen weer met het meldpunt bellen voor het regelen van vervoer. Vanwege de maatregelen ter voorkoming van besmetting met het corona virus dienen de passagiers een mondkapje te dragen. Het telefoonnummer van het meldpunt is 0172-614730.
Locaties vervoer

De stichting is opgericht met als doel het uit het isolement halen van ouderen in Bodegraven door het aanbieden van vervoer in het dorp over korte afstanden waarvoor men geen taxi laat komen. De bestemmingen voor de ritten zijn heel divers maar de meeste ritten gaan naar Rijngaarde ,supermarkten, de markt, fysiotherapie, kappers, huisartsen, bridgeclubs, zangverenigingen of naar familieleden en vrienden.De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers(op dit moment zijn dat er 43)  die een rol hebben als chauffeur, begeleider, meldpuntmedewerker of bestuurslid.

Daarnaast heeft de stichting een behoorlijk aantal lokale ondernemers als sponsors. Hier zijn ze dan ook erg dankbaar voor.X