104579896_3688109227884823_2711887561612535471_o

Green Health Center mag binnen open: “We blijven een combinatie aanbieden”

Sportschool Green Health Center 1 juli ook binnen weer open. De afgelopen weken werden de lessen alleen buiten gegeven. Eigenaresse Kim de Vor is blij met de verandering. “Gesleep met spullen is een heel gedoe, en ook niet heel goed voor het materiaal. Dus dat gaat weer naar binnen.” De meeste groepslessen gaan we buiten aanbieden: daar kunnen we meer mensen kwijt, en het is veiliger in de buitenlucht. Buitensporten wordt heel goed ontvangen, en we vinden het als instructeurs ook heel leuk dus we blijven een combinatie aanbieden.
Er zijn verschillende maatregelen getroffen. “Mensen moeten vooraf reserveren, wat voorheen ook zo was voor de groepslessen. Dit kan op de app en de website.” Door een maximum aantal mensen kan voldoende afstand gewaarborgd worden. Ook mogen er geen airco’s aan, en zal er worden geventileerd door open deuren en ramen en een luchtslang.

De Vor ziet erg uit naar 1 juli, al ging het de afgelopen weken ook relatief voorspoedig, door het buiten sporten.”Het voelde al bijna gewoon alsof we aan het draaien zijn de afgelopen weken. We konden 60% weer bedienen, van de mensen die lid zijn gebleven. Dat andere deel hopen we vanaf 1 juli weer te zien.”

 X