Tuinhuis2

The Read Shop Express Karssen deelt Lemniscaat Boekenpakket uit

The Read Shop Express Karssen heeft op sinterklaasavond de winnaars bekend gemaakt van het Lemniscaat prentenboekenpakket. Het zijn Studio Forza (voor theater, dans en muziek) en Kinderdagverblijf Het Tuinhuis. Deze organisaties zijn het meest genoemd door de inwoners van Bodegraven op Facebookpagina van Rebonieuws waarin de vraag werd gesteld wie dit pakket zou kunnen winnen. The Read Shop Express Karssen volgt graag dit advies op en daarom zijn deze twee organisaties uitgeroepen tot de winnaars. Van harte gefeliciteerd! 
Michiel Karssen van The Read Shop Expess Karssen ontving vandaag de heel gelukkige winnaars in zijn winkel die blij verrast waren met deze prijs.  Namens Studio Forza heeft Elfrieda Penders vandaag het boekenpakket in ontvangst genomen. Zij gaat de prentenboeken gebruiken tijdens de danslessen voor peuters en kleuters. 

Gerda Verkaik en Marleen Jacobs van Het Tuinhuis kwamen vandaag ook naar The Read Shop Express Karssen om hun cadeau op te halen. Zij gaan de boeken gebruiken om lekker voor te gaan lezen aan de kinderen op het kinderdagverblijf. 

 

 

 X