Vandaag fietstocht voor het goede doel: Omloop van het Groene Hart

Op deze Pinksterdag uzelf en een ander blij maken? Dat kan! Met een prachtige fietstocht voor het Goede Doel;  doet u ook mee?! Op 2e Pinksterdag (maandag 20 mei) wordt de traditionele fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ weer georganiseerd door Lions Club Bodegraven. 
Met nieuwe, prachtige fietsroutes van 25* (deze is met puzzeltocht), 40 en 65 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes door ons Groene Hart.

Met de opbrengsten uit de inschrijfgelden en sponsoring ondersteunen we goede doelen in op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten in Bodegraven. Dit doen we via De Zonnebloem, alsmede de door ons georganiseerde jaarlijkse Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis. Ook de afgelopen jaren hebben we deze groepen blij mogen maken door velen te verrassen met attenties met Pasen en Kerst.

Op 2e Pinksterdag kunt u zich vanaf 09:00 uur aanmelden bij het start- (en tevens eindpunt) op het terras van ‘Grand Cafe De Buren’  op het Raadhuisplein; waarna op eigen gelegenheid de gekozen afstand gefietst kan worden.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank