VIER 30 JAAR RAPALJE CELTIC FOLK MUSIC TIJDENS STACONCERT EVERTSHUIS

Bodegraven-Reeuwijk – Na drie decennia op het podium gaat de band Rapalje nog altijd lachend door het leven. Als de meest bekende folkband van Nederland heeft de groep ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en -gehuld in hun herkenbare kilts- talloze avonturen beleefd. Op zaterdag 6 april treden ze op in het Evertshuis.
Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. Met deze gloednieuwe show verlegt de band wederom alle muzikale grenzen. Naast de bekende hits brengen ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verweven ten gehore.

David, William, Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun publiek. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze al regelmatig op tv geweest en zij zullen liefhebbers van groepen als Riverdance zeker versteld doen staan. En wil je zelf meedansen? Dan kan dat bij deze voorstelling ook. Deze betreft slechts een van de twee staconcerten welke wordt gegeven tijdens de theatertour wat altijd voor een extra bijzondere show zorgt.

Of je nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Ze blijven de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij. Reserveer nu je tickets voor het staconcert in Bodegraven.

Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

ZATERDAG 6 APRIL 2024

RAPALJE (staconcert) – 30 Years Breaking Borders

AANVANG 20.00 uur

ENTREE € 22,50 incl. drankje

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

Foto: Theo Hamoen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank