Vind het ‘Gouden Ei’ tijdens de Paasei Speurtocht op zaterdag 30 maart!

blank

Op zaterdag 30 maart van 12.00 tot 16.00 uur wordt het centrum van Bodegraven omgetoverd tot een speurparadijs voor jong en oud tijdens de Paasei Speurtocht. Iedereen kan meedoen aan dit feestelijke evenement, georganiseerd door de Bodegraafse Ondernemers Vereniging.

blank


Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar grote paaseieren die ‘verstopt’ zijn in de etalages van de deelnemende winkels. Elk paasei bevat een specifieke letter. Door alle letters op de juiste plaats te zetten, ontcijfer je een zin en maak je kans op leuke prijzen.

Maar dat is nog niet alles! Voor de echte speurders is er een speciale uitdaging: het vinden van het ‘Gouden Ei’. Dit ei is verborgen in de zandbak op het Raadhuisplein. Ga jij de uitdaging aan om het ei te vinden?

Om deel te nemen aan de speurtocht, heb je een speurkaart nodig. Geen speurkaart ontvangen? Geen zorgen! Deze zijn verkrijgbaar bij Readshop Karssen. Lever je ingevulde speurkaart in tussen 12.00 en 16.00 uur bij de paashazen op het Raadhuisplein en maak kans op mooie prijzen.

Deelname aan de Paasei Speurtocht is gratis en staat open voor iedereen die graag een leuke middag wil beleven. Mis dit gezellige evenement niet! De paashazen staan te trappelen om je te zien!

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank