Vragen over isolatie en zonnepanelen? Vraag advies aan onze energiecoaches!

Last van tocht in huis? Wilt u isoleren, maar weet u niet waar te beginnen? Of heeft u vragen over zonnepanelen? Vraag dan een energieadvies aan van één van de energiecoaches van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
Deze negen handige mensen uit onze gemeente zijn speciaal opgeleid om andere bewoners te helpen bij het verduurzamen van hun woning. En zoals een bewoner laatst terugkoppelde: “Een energiecoach heeft kennis van zaken en kan net even de informatie geven die ontbreekt.”

Samen met u doorlopen de energiecoaches uw woning en geven ze u tips om aan de slag te gaan met isolatie, zonnepanelen, of kleinere energiebesparende maatregelen zoals tochtstrips en radiatorfolie. Met dit initiatief willen de gemeente en de negen milieubewuste energiecoaches op een laagdrempelige en onafhankelijke manier andere bewoners op weg helpen bij verduurzaming. Zo hoeft u zelf het wiel niet uit te vinden en kunt u via een gesprek aan de keukentafel ontzettend veel te weten komen over alle mogelijkheden van uw woning. Dit energieadvies is gratis en volledig vrijblijvend. Een advies aanvragen kan via bodegraven-reeuwijk.nl/energiecoach 

Bron: gemeente

X