Vrijwilligersvacaturemuur aanstaande zaterdag op de dorpendag in Driebruggen!

Binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is een scala aan vrijwilligerswerk te doen. Om inwoners wegwijs te maken binnen de diversiteit aan interessante vrijwilligersklussen, heeft de SAM Vrijwilligerscentrale de ‘vrijwilligersvacaturemuur’ gemaakt. Op 3 juni van 10.30 tot 12.30 staat deze op de dorpendag van de SDWA in Driebruggen. Deze dag is er ook iemand van de vrijwilligerscentrale aanwezig om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden.
Er zijn diverse redenen waarom mensen vrijwilligerswerk besluiten te gaan doen. Een veel genoemde reden is dat men het leuk vind om te doen én zij er nieuwe sociale contacten aan overhouden. Daarnaast vinden mensen het fijn om iets goeds te doen voor een ander, zien mensen het als zinvolle invulling van de dag en staat het goed op een CV.

De vrijwilligersvacaturemuur reist van plek naar plek en staat daarom gedurende het jaar op verschillende locaties binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Inwoners kunnen op eigen gelegenheid bij de vacaturemuur komen kijken en indien er een interessante vrijwilligersklus bij staat, zelf contact opnemen met de desbetreffende organisatie.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank