100 jaar

VV Bodegraven viert 100-jarig bestaan

Voetbalvereniging Bodegraven gaat een mooi seizoen tegemoet. Een seizoen waarin de vereniging haar 100 jarige bestaan groots zal vieren. Als voorbereiding op dit seizoen heeft Tessa Schouten in opdracht van de jubileumcommissie een jubileumlogo ontworpen.
In augustus zat de jubileumcommissie in de personen van Rini, Martin, Stefan, Rachid en Danny bij elkaar om na te denken over het komende jubileumseizoen. Om herkenbaarheid te geven aan dit seizoen en de vele activiteiten die het komende seizoen worden georganiseerd, was er de wens om een jubileumlogo te ontwerpen.

De jubileumcommissie heeft vervolgens aan Tessa gevraagd om een logo te ontwerpen. Belangrijk hierbij was dat het een herkenbaar logo moest zijn maar ook symbool moest staan voor de rijke historie van de club.

Met deze informatie is Tessa aan de slag gegaan en uiteindelijk met het advies gekomen om ‘Het wapen van Bodegraven’ te verwerken in het huidige vv Bodegraven logo. Hierover zei Tessa “De keus voor het wapen van Bodegraven, is gekomen vanuit het voor Bodegravers herkenbare dorpse gevoel, wat er binnen de vereniging heerst. Welke andere vereniging kannu zeggen dat het al 100 jaar in Bodegraven is gevestigd?”

Afgelopen zaterdag vond de onthulling van het logo plaats. Symbolisch werd het logo door Tessa aan de leden van vv Bodegraven overhandigd.

X