VV de Rijnstreek viert succesvolle 5e editie Jeu de Boules Toernooi met spektakel en muziek

blank

Het was de 5e keer dat VV de Rijnstreek het Jeu de Boules toernooi organiseert. De organisatie onder leiding van Samantha en Bert Visser hebben weer alles uit de kast getrokken om het feest memorabel te maken. Het mocht aan niets ontbreken en dat is gelukt.

Het weer werkte totaal niet mee, maar toch waren alle 106 teams aanwezig. Maar liefst 212 boulers begonnen zaterdag 15 juni om 11.00 met 5 partijen Jeu de Boules. Ondertussen werden de kipburgers en Jeu de ballen(gehakt) klaargemaakt door de bakspetters.

Rond de klok van 16.00 werd de laatste partij uitgespeeld en kwam lokale zangheld Hugo Beijeman het feest aftrappen. De mannen van Helemaal Top in hun pimpelpaarse jasjes lieten het terras op zijn grondvesten trillen.  En of het nog niet op kon hadden de meiden van Samantha nog een loterij in petto. De gekste prijzen kwamen voorbij. Van een TV, BBQ, Cadeaubonnen, een elektrische kinderauto tot aan een sapcentrifuge konden gewonnen worden. 

Na de verloting werden de aanmoedigingsprijs en de top 3 van het toernooi bekend gemaakt. Cordi en Dani Blonk van Van Hout schilderwerken wonnen voor de 2e keer het grote Jeu de boules toernooi. Met 5 gewonnen partijen en een saldo van +41 waren ze de beste. Arjan en Kevin de Bruijn pakten de 2e plaats en Kjeld en Dirk van J. Boers voegafdichtingen mochten alweer op het podium komen. De aanmoedigingsprijs was voor Paula en haar schoonzus. 

Als grote afsluiter en toetje van de avond kwam Barry Badpak optreden. Zoals ze zelf zeiden gingen we van Helemaal Top, naar helemaal ruk. Maar wat was het een geweldige show die de mannen van Barry Badpak neergezet hebben. 

De nieuwe editie staat gepland op 14 juni 2025. En wordt gerust nog lid van De Rijnstreek boulers, waarbij je het hele jaar door kan Jeu de Boulen bij De Rijnstreek.

blank


Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank