Zendingsreis Tsjechië

 Nog maar één maand en dan is het al zover! Ik ga een halfjaar op zendingsreis naar Tsjechië! Nadat ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de studie Fine Arts & Design in Education zocht ik een plek waar ik zowel kunst als zending kan combineren. Via CAMA Zending ben ik in contact gekomen met Rianne en Robbert Sinon. Zij zijn hierin al in Tsjechië actief; zij gebruiken kunst als evangelisatiemiddel. Ook tijdens Worship-avonden maken zij ruimte voor creativiteit en expressie. Ik ga samen met hen pionieren en zal hierbij een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen. Ik hoop zo te ontdekken of zending echt bij mij past.
Waarom Tsjechië? Tsjechië is het meest atheïstische land van Europa, en nummer 3 van de wereld! Er zijn nog maar weinig zendelingen actief. Juist in een land als dit kan kunst een krachtig middel zijn om mensen te bereiken met het Evangelie.

Hoe kunt u/jij meebouwen?

Voorlopig verblijf ik 6 maanden in Tsjechië. Eén maand verblijfskosten komt neer op €1000,-. Wilt u/jij mij hierin ondersteunen? Geven kan via de volgende link of onderstaand rekeningnummer: https://camazending.nl/zendelingen/marie-louise-oliwkiewicz/

Stichting CAMA Zending

NL 76 ABNA 0484 6740 48

O.v.v. Marie-Louise Oliwkiewicz

Advertentie