Nieuwe schoonheidssalon in Bodegraven: Kit Wun opent beautysalon De Hyacint!

Bodegraven is een schoonheidssalon rijker! Bij beautysalon De Hyacint trakteer je jezelf op die welverdiende portie me-time. Met behandelingen variërend van gezichtsmassages tot microneedling, heeft de salon voor ieder wat wils. Alle aangeboden schoonheidsbehandelingen hebben één ding gemeen; dankzij de combinatie van Kit’s uitgebreide kennis én persoonlijke aanpak, kijk jij gegarandeerd met een glimlach terug op jouw verwenmoment. 
Passie en kennis

Beautysalon De Hyacint is geboren uit passie voor het vak. Toen de coronaperiode Kit’s carrière als stewardess op een laag pitje zette, zag ze haar kans schoon. ‘’Er ontstond ruimte voor een onderneming naast mijn werkzaamheden bij KLM. En daar was ik maar al te blij mee; de schoonheidsbranche heeft mij altijd aangesproken. Na lang brainstormen en opbouwen, mag ik nu eindelijk mensen verwelkomen in mijn eigen salon bij Sportcentrum Optisport De Kuil!’’, vertelt ze. Een toplocatie, als je het Kit vraagt. ‘’Ik heb alle ruimte die ik nodig heb en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het pand is dus makkelijk bereikbaar voor mensen die mindervalide zijn.’’

Haar ervaring als stewardess levert een unieke bijdrage aan Kit’s kennis en visie op het gebied van schoonheid. Tijdens haar reizen pikt ze al jarenlang nieuwe technieken en informatie op uit talloze landen. Al deze verzamelde kundigheid komt samen bij beautysalon De Hyacint. Het resultaat? Schoonheidsbehandelingen van wereldkwaliteit! 

‘’Er bestaan veel onnatuurlijke schoonheidsproducten- en behandelingen. Termen als ‘botox’ hoor je de laatste jaren bijvoorbeeld steeds vaker voorbijkomen. Ik houd mij graag bezig met een andere aanpak. Er bestaan genoeg behandelingen die het verouderingsproces vertragen, waarbij het lichaam geen onnatuurlijke middelen binnenkrijgt’’, legt Kit uit.

Verhaal gaat verder onder afbeelding 

Natuurlijk en persoonlijk

Voor deze verwenmomentjes kunnen we vanaf nu dus terecht bij beautysalon De Hyacint. Kit biedt verschillende gezichtsbehandelingenbindweefselmassagesontharingsbehandelingen en microneedling behandelingen. Vooral tijdens die eerste twee staat ontspanning éxtra hoog in het vaandel. ‘’Naast huidverbetering is genieten hierin het grootste doel. Persoonlijke aandacht staat centraal. De wereld draait even om jou. Zéker in -voor velen- stressvolle tijden als deze, werkt het fijn om je gedachten zo te laten varen.

‘Genieten’ betekent voor ieder wat anders. Of je nou het liefst wegdoezelt tijdens een behandeling óf juist toe bent aan een gezellige babbel; ik leg je in de watten op jouw manier. Het gevoel dat ik hiermee iets kan betekenen voor mensen, is goud waard’’, aldus Kit.

Hierbij verzorgt Kit jou met natuurlijke, milieuvriendelijke en dierproefvrije producten.

Boeken maar! 

De volledige agenda met open plekjes is te vinden op de website. Hier kan iedereen gelijk inboeken. ‘’Mocht jouw voorkeursplekje- of dag niet op de agenda staan, kun je wél altijd contact opnemen! Hier en daar valt wel eens te puzzelen. Tot eind januari geef ik iedereen 20% korting op de eerste behandeling. De opening van beautysalon De Hyacint mag ten slotte goed gevierd worden!’’

Contactgegevens:
Sportlaan 1A, 2411XC, Bodegraven
+31 6 30683540 (tevens via WhatsApp bereikbaar)
Info@beautysalondehyacint.nl
www.beautysalondehyacint.nl

 

Advertentie