Zes punten mee uit Reeuwijk en het kampioenschap voor ESTO 6!

ESTO 6 is zondag 8 mei kampioen geworden in de 6e klasse. Ze wonnen met 0-2 van RVC’33 uit Reeuwijk. Rond de klok van 11.45 uur mocht ESTO 6 de schaal in ontvangst nemen. Ze wonnen dit seizoen maar liefst 14 keer, 1x gelijk en verloren maar 1 wedstrijd. De achterstand op Alphense Boys bedraagt maar liefst tien punten.

In de middag lukte het vlaggenschip van ESTO ook om drie punten mee te nemen. In de laatste minuten van de wedstrijd benutte Wouter Jan Bos een penalty en zette daarmee de eindstand op 2-3. Een uitgebreid wedstrijdverslag vind je hier

O16-1 Kampioen !

Met nog vier wedstrijden te gaan en een voorsprong van 7 punten speelde de JO16-1 afgelopen zaterdag zijn kampioenschapswedstrijd tegen Cabauw JO16-1.

ESTO JO16-1 had voldoende kansen om de wedstrijd in de eerste helft te beslissen, maar gingen uiteindelijk met een 2-1 voorsprong de kleedkamer in. Ook in de 2e helft had ESTO voldoende mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden en dit gebeurde gelukkig ook, naar tevredenheid van de leiders Dennis Verheul en Tom Peppink. Ole van Rijswijk scoorde de 3-1 en het feest kon beginnen. Er volgde nog genoeg kansen maar die werden niet afgemaakt, Cabauw wist nog wel te scoren en kwam op 3-2.

De spanning begon toe te nemen bij de massaal aanwezige supporters van de JO16-1. En daar was het tot opluchting van ouders en familie het fluitje van de scheidsrechter. Einde wedstrijd ! Met 41 punten uit 15 wedstrijden (13 gewonnen, 2 gelijk en geen verlies) zijn de Jongens onder 16 de terechte winnaar van de 3e klasse geworden. Gefeliciteerd spelers en trainers!