ZOMER EXPOSITIE IN HET EVERTSHUIS: LISTEN TO YOUR ART

Bodegraven-Reeuwijk – De in Reeuwijk wonende Annet Perdijk exposeert in het Eversthuis van 13 juni tot en met 17 augustus. Ze maakt abstracte schilderijen. De expositie is gratis te bezichtigen tijdens reguliere openingstijden. De titel van haar expositie luidt heel toepasselijk “LISTEN TO YOUR ART’.
Annet Perdijk woont in Reeuwijk.  Als autodidactisch kunstenaar is ze op ontdekkingsreis gegaan in de wereld van de abstracte kunst en heeft een eigen, herkenbare stijl ontwikkeld. Perdijk: “Abstracte kunst is van alle tijden. Bij abstracte kunst hoeft er niets herkend te worden uit de bestaande wereld. Een schilderij waar iedereen net wat anders ziet en zijn unieke stijl heeft. Dat is nou net wat abstract werk zo mooi maakt.”

Annet geeft vorm aan kunst door haar gevoel, stemming, emoties of waarnemingen om te zetten in een samenspel van kleuren, vormen, lijnen en structuren. En zo komt alles samen op een schilderdoek. Het startpunt van haar creaties is: gewoon beginnen en alles mag. “Een abstract schilderij moet je aanspreken, een goed gevoel geven, het moet iets met je doen. Mijn abstracte kunst is het product van mijn creativiteit, altijd handmade en uniek!”

Praktische informatie

EVERTSHUIS ZOMEREXPOSITIE

13 JUNI T/M 17 AUGUSTUS

TOEGANG GRATIS

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank