Zomerse mini-kermis op het Raadhuisplein!

blank

Op zaterdag 20 juli 2024 is het Raadhuisplein in Bodegraven het decor van een zomerse mini-kermis. Het winkelend publiek kan dan van 12.00 tot 16.00 uur genieten van leuke attracties en zoete lekkernijen.

blank


Op de mini-kermis zijn allerlei zomerse activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen een ritje maken in de draaimolen, zweven in de zweefmolen en tot grote hoogte springen op de bungee trampoline. Van al dat draaien, zweven en springen krijgen ze ongetwijfeld trek. Daarom staan er daarna zoete suikerspinnen en heerlijke popcorn voor hen klaar.

Vouchers sparen

Op de mini-kermis betalen bezoekers met speciale vouchers. Deze zijn vanaf 29 juni 2024 te sparen via deelnemende BOV-winkeliers. Bij een besteding van €5,00 of meer geeft de winkelier één voucher mee. Bezoekers van de mini-kermis kunnen de verzamelde vouchers gebruiken om een ritje te maken in een attractie of voor het halen van een suikerspin of zakje popcorn.

Ritprijzen

Een ritje maken in de draaimolen en zweefmolen kost twee vouchers. Ook voor een suikerspin en zakje popcorn hebben bezoekers twee vouchers nodig. Om te springen op de bungee trampoline moet een bezoeker drie vouchers hebben gespaard. Vouchers zijn tijdens de mini-kermis bij te kopen voor € 0,50 per stuk.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank