maart, 2020

06mrt20:30Kunstcafé 6 maart 'Loes Vork over Boekselen'

Meer

Event Details

Bodegraven – Vrijdagavond 6 maart vindt er in lokaal 1.04 van het Evertshuis weer een gezellig kunstcafé plaats. Communicatie specialist Loes Vork uit Gouda vertelt over de creatieve techniek ‘Boekselen’ en tevens is er een mini-workshop.

Boekselen is vrij, creatief werken in en met een uitgelezen boek. Door onder meer te tekenen, kleuren, woorden te zoeken en met elkaar te verbinden tot een nieuwe betekenis, wordt het oude boek uw eigen creatieve speeltuin. Het is een toegankelijke hobby die geen speciale vaardigheden of benodigdheden vereist.

Loes Vork bedacht het woord ‘Boekselen’ voor de combinatie van de vele creatieve technieken die je kunt gebruiken op en met boekpagina’s. Tijdens het Kunstcafé vertelt Loes hoe het Boekselen is ontstaan en wat het effect ervan is en zij toont voorbeelden uit haar eigen werk. De presentatie besluit met een mini-workshop met enkele korte opdrachten om kennis te maken met deze inspirerende techniek. De materialen worden verzorgd, maar u kunt ook zelf een oud boek meenemen en een etui met pen, potlood en eventueel fineliners, kleurpotloden of stiften.

Het kunstcafé begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/kunstcafe-boekselen . Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

VRIJDAG 6 MAART 2020

Kunstcafé Loes Vork over Boekselen

Genre: Lezing & workshop

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 9,00 (inclusief drankje)

Foto: Loes Vork

 

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X