februari, 2020

Dit is een terugkerend evenement

04feb10:3011:30Liefdesliedjes bij ‘Zing Nederlands met me’ in het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Na een kleine winterbreak organiseert het Evertshuis samen met Bibliotheek De Groene Venen op dinsdagochtend 4 februari weer ‘Zing Nederlands met me’ in de theaterzaal van het Evertshuis. Deze keer staat de liefde centraal, omdat het bijna Valentijnsdag is.

‘Zing Nederlands met me’ is een gratis meezingconcert voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren gebruiken, omdat zingen leuk is en een taal leren sneller gaat als je dit zingend doet. Het is bovendien voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

In de theaterzaal komen een uur lang bekende Nederlandse liedjes aan bod. Op 4 februari zijn dat onder andere de volgende nummers: ‘Ik heb je lief’, ‘Zachtjes tikt de regen op mijn zolderraam’, ‘Zijn het je ogen’ en  ‘Een beetje verliefd’.  Helemaal in het thema van Valentijn dus. Zangdocente Tessa Maalcke en Peter van der Veer op gitaar begeleiden de zangers. Het is voor iedereen, van jong tot oud. Plezier staat voorop!

‘Zing Nederlands met me’ begint om 10:30 en duurt tot 11:30 uur, daarna is er voor de deelnemers een gratis kopje koffie of thee in het Grand Café. Voor meer informatie ga naar www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

ZING NEDERLANDS MET ME

DINSDAG 4 februari*

Genre: meezingconcert

Tijd: 10:30 uur tot 11:30 uur

Entree: GRATIS

*Elke eerste dinsdag van de maand (van september tot en met april) organiseert het Evertshuis in samenwerking met Bibliotheek De Groene Venen dit evenement.

Tijd

(Dinsdag) 10:30 - 11:30

X