juli, 2020

09jul20:30Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga in het Evertshuis

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – De laatste film vóór de zomerstop van het Evertshuis is de ontroerende Nederlandse dramafilm ‘April, May en June’. Het reserveren van tickets (online) vooraf is verplicht. Er kunnen maximaal 45 bezoekers in de theaterzaal, dus wacht niet te lang met bestellen want de vorige twee films waren binnen no time uitverkocht!

Het verhaal

De drie halfzussen ‘April, May en June’ zien elkaar weinig, want ze hebben het druk met hun eigen leven. Moeder Mies, fantastisch gespeeld door Olga Zuiderhoek, roept haar dochters bijeen voor een mededeling. Ze laat haar dochters weten dat ze niet lang meer te leven heeft en op haar verjaardag uit het leven wil stappen. Voor die tijd wil Mies duidelijkheid wie er voor hun autistische broer Jan (vader onbekend) gaat zorgen. Al snel komen de drie zussen tot de conclusie dat ze ongeschikt zijn voor deze rol. Toch moeten ze een oplossing vinden want veel de tijd hebben ze niet.

‘April, May en June’ is een Nederlandse dramafilm uit 2019, geregisseerd door Will Koopman. De hoofdrollen worden vertolkt door Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga. Overige rollen worden gespeeld door onder meer Bas Hoeflaak, Dragan Bakema en Gijs Scholten van Aschat.

Reserveren tickets

Het reserveren van online tickets vooraf is verplicht. Het Evertshuis volgt de RIVM richtlijnen en hanteert een speciaal protocol. Dat betekent voor volwassenen anderhalve meter afstand houden, per gezin of huishouden mag u uiteraard wel naast elkaar zitten. Een filmavondje is wel ‘anders dan anders’. Er is geen pauze, maar u krijgt een drankje mee in de theaterzaal. De gastvrouwen wijzen u naar uw plaats. Wacht niet te lang met reserveren, want uitverkocht is ook echt uitverkocht. De theaterkassa is overdag gesloten, deze is enkel een half uur vóór aanvang geopend en u kunt uitsluitend met pin betalen. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

DATUM: DONDERDAG 9 JULI 2020

WAT: April, May en June

GENRE: Film (Nederlands drama)

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 9,00 (inclusief drankje mee in de zaal)

EXTRA INFO: LET OP! I.v.m. de coronamaatregelen is er GEEN PAUZE

DUUR: 117 minuten / 9+

Tijd

(Donderdag) 20:30

X