oktober, 2019

12okt08:0908:09Louise Korthals, winnares cabaretprijs Poelifinario 2019 over ‘doorgeven’

Meer

Event Details

Louise Korthals is onlangs in Theater Diligentia in Den Haag bekroond met de POELIFINARIO voor haar voorstelling ‘Alles is er’. Zij won deze cabaretprijs in de categorie ‘engagement’, voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid. Hoe leuk is dat, op vrijdag 18 oktober komt ze naar het Evertshuis in Bodegraven.

In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Ze schuurt langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Met haar derde soloprogramma maakte zangeres en cabaretier Korthals (35) een muzikale voorstelling rond het thema ‘doorgeven’: wat geven we nu door aan onze kinderen en wat geven we straks door aan Moeder Aarde? Zij verbindt het uiterst persoonlijke aan het maatschappelijk relevante, en levert daarmee volgens de cabaretjury  ‘een zeer krachtige performance’. Uit het juryrapport: “Haar spel is minstens zo imponerend als de inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

Kaarten voor de show van Louise Korthals zijn € 19,50 inclusief drankje, de voorstelling begint om 20:30 uur. Bezoekers krijgen 25 % korting bij het bestellen van twee (of meer) cabaretvoorstellingen uit de CABARET CARROUSEL dit theaterseizoen. Er is keuze uit 7 voorstellingen, namelijk: Guido Spek, Louise Korthals, Klaas Prins, Arjan Kleton, Stefano Keizers, Daan Boom en Pieter Jouke. Laat u verrassen door nieuw én bekend cabarettalent!

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten ga naar www.evertshuis.nl/louise-korthals

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

Louise Korthals – Alles is er

DATUM: Vrijdag 18 oktober

GENRE: Cabaret

AANVANG: 20.30 uur

ENTREE: € 19,50 (inclusief drankje) of € 14,50 (25% korting met Cabaret Carrousel)

Tijd

(Zaterdag) 08:09 - 08:09

X